Кошик
4260 відгуків
+380 (63) 132-24-01
ЧитатиЦеМодно
Кошик

Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг "Їжа і мозок. Кулінарна книга"

120 

  • Немає в наявності
Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг "Їжа і мозок. Кулінарна книга"
Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг "Їжа і мозок. Кулінарна книга"Немає в наявності
120 
+380 (63) 132-24-01
+380 (63) 132-24-01
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг "Їжа і мозок. Кулінарна книга"

 

Книга рецептів без глютену - доповнення до бестселера "Їжа і мозок".

Щодня обираючи ту чи іншу страву, ми приймаємо найважливіше рішення за добу.

Наш мозок гіперчутливий до того, що ми їмо. Глютен і надлишок вуглеводів погіршують його роботу, а симптоми ми виявляємо занадто пізно, коли хвороба вже незворотна. Цукор і крохмалевмісні продукти (хліб, картопля, рис, макаронні вироби) надмірно навантажують організм і шкодять мозку.

Здоров'я мозку і його здатність правильно функціонувати безпосередньо залежать від вуглеводів і цукрів. Якщо ви хочете дожити до 85 років і зберегти ясність розуму, саме час взяти свій раціон під контроль, скоротивши споживання вуглеводів до 60-80 г на добу.

Девід Перлмуттер розробив комплексну систему харчування, завдяки якій можна підтримувати здоров'я і працездатність мозку одразу двома способами: замінити крохмалевмісні продукти на корисні та смачні (з низьким вмістом вуглеводів), а також повернути в раціон жири, життєво необхідні для здоров'я кожної клітини нашого організму. Він зібрав рецепти з найрізноманітніших кухонь світу, а також модифікував звичні та всіма улюблені страви, щоб ми не відмовляли собі в задоволеннях і їли здорову їжу.

Характеристики
Користувальницькі характеристики
МоваРосійська
Інформація для замовлення
  • Ціна: 120 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner